10. Prokupacki filmski festival - ProFiFest 2021

Objavljeno 25 jul 2021 - Admin   |    ProFiFest

Selektori ProFiFesta izabrali su filmove koji će se takmičiti za jednu od nagrada Festivala. Ovi filmovi su kao i predhodnih godina podeljeniu pet kategorija i to kratki igrani, animirani, dokumenarni, eksperimentalni i domaći film.

Preuzmite spisak selektovanih filmova

U zvaničnom programu kratkog metra na jubilarnom 10. ProFiFestu našla su se 42 filma iz raznih krajeva sveta. Planirano je da se Festival održi od 26. do 28. avgusta 2021. godine, a kompletan program i žiri koji će odlučivati o najboljima, biće poznati narednih dana.

 

Organizatori se nadaju da će ove godine epidemiološki uslovi dozvoliti da se Festival organizuje u planiranom terminu, a da će publika moći da uživa u odličnim filmovima, ali i bogatom pratećem programu koji su pripremili.

Film klub Prokuplje ProFiFest realizuje uz pomoć Ministarstva kulture, grada Prokuplja, Doma kulture, Narodnog muzeja Toplice i Turističke organizacije Prokuplje.

 

 

 

 

 

Galerija slika

Film klub PK

Ekukacija dece i mladih o širenju građanske kulture, očuvanju životne sredine i poštovanju različitosti snimanjem i emitovanjem filmova, organizovanjem tribina i radionica pretežno na teritoriji Prokuplja, ali i širom Srbije i celog sveta.

Kontakt

Produkcija video spotova, reklama, filmova, emisija, prezentacija i drugih događaja.

Address: Prokuplje, Serbia
Telephone: +381 63 813 0 714
Facebook: https://www.facebook.com/filmclubprokuplje
Twitter: https://twitter.com/FilmClubPK
E-mail: office@filmclub.org.rs