Film klub snimio novi film - Moja borba

Objavljeno 29 okt 2020 - Admin   |    Produkcija

Film klub Prokuplje snimio je novi jednočasovni dokumentarni film "Moja borba". Ovaj film govori o maloj hrabroj devojčici Nikolini Josić, koja je morala da se bori zajedno sa porodicom protiv tumora.

Ona je trebala da ode na operaciju u Nemačku, a za to joj je potreban veliki novac. Ideja i želja Film kluba Prokuplje je da se ukaže na problem sve više obolele dece ovom bolešću u Srbiji.

Film je premijerno prikazan u Prokuplju, a premijera je bila humanitarnog karaktera, jer je sav prikupljeni novac išao za lečenje ove male devojčice. Film je potom prikazan u Bioskopu Vilin grad u Nišu, a očekuje ga i festivalska premijera na Martovskom festivalu u Beogradu u kategoriji Domaća panorama. Na Festivalu Zlatna buklija u Velikoj Plani, ovaj film je osvojio Gran pri "Volja za životom".

 

 

 

 

 

Galerija slika

Film klub PK

Ekukacija dece i mladih o širenju građanske kulture, očuvanju životne sredine i poštovanju različitosti snimanjem i emitovanjem filmova, organizovanjem tribina i radionica pretežno na teritoriji Prokuplja, ali i širom Srbije i celog sveta.

Kontakt

Produkcija video spotova, reklama, filmova, emisija, prezentacija i drugih događaja.

Address: Prokuplje, Serbia
Telephone: +381 63 813 0 714
Facebook: https://www.facebook.com/filmclubprokuplje
Twitter: https://twitter.com/FilmClubPK
E-mail: office@filmclub.org.rs