9. Prokupacki filmski festival - ProFiFest 2020

Objavljeno 11 apr 2020 - Admin   |    ProFiFest

Selektori ProFiFesta izabrali su filmove koji će se takmičiti za jednu od nagrada Festivala. Ovi filmovi su kao i predhodnih godina podeljeniu pet kategorija i to kratki igrani, animirani, dokumenarni, eksperimentalni i domaći film.

Preuzmite spisak selektovanih filmova

U zvaničnom programu kratkog metra našlo se 36 filmova sa raznih krajeva sveta. Tročlani žiri, koji će naknado biti objavljen, biraće najbolje filmove u ovim kategorijama.Takođe, biće objavljeni i dugometražni filmovi koji će se prikazati u kategoriji "ženski filmski rukopisi".

Planirani datum održavanja ProFiFesta je od 3. do 6. juna 2020. godine, ali zbog trenutne pandemije Korona virusa u svetu, postoji verovatnoća da se samo održavanje pomeri. Kompletan program, kao i vreme i mesta održavanja projekcija biće naknadno objavljeni, odnosno kada se steknu uslovi za nesmetano održavanje Festivala.

Film klub Prokuplje trenutno u okviru Festivala, a u skladu sa trenutnim stanjem, organizuje ProFiFest online tribine na kojima gostuju značajni filmski radnici i razgovaraju sa mladim učesnicima. Ovi razgovori su privukli veliku pažnju mladih ljudi i pokazali se kao odličan model za organizaciju pratećih dešavanja u toku vanrednog stanja u Srbiji.

 

 

 

 

Galerija slika

Film klub PK

Ekukacija dece i mladih o širenju građanske kulture, očuvanju životne sredine i poštovanju različitosti snimanjem i emitovanjem filmova, organizovanjem tribina i radionica pretežno na teritoriji Prokuplja, ali i širom Srbije i celog sveta.

Kontakt

Produkcija video spotova, reklama, filmova, emisija, prezentacija i drugih događaja.

Address: Prokuplje, Serbia
Telephone: +381 63 813 0 714
Facebook: https://www.facebook.com/filmclubprokuplje
Twitter: https://twitter.com/FilmClubPK
E-mail: office@filmclub.org.rs